IMG_2018 IMG_9256 ROLFBRILLEN-DEMO-D-1920x madeInPassion12 DSC_2019 IMG_5397 home-rolf-brillen-002 ROLFBRILLEN-DEMO-B-1920x home-rolf-brillen-005 chanel-fw17-12

Nieuws van ROLF

Bril advies

Heb jij je al laten adviseren? Probeer nu de briladviestool van Rodenstock! Briladvies Lees meer »

Ray Ban aanbieding 1 glas gratis* (info voorwaarden)

Nu Ray Ban op sterkte compleet van af € 199,00 met orginele Ray-Ban prescription glazen. Lees meer »

Brillen glazen

DNey scanner   

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...

Klik hier en lees waarom ?

Rodenstock voor beter zicht.
 

De DNEye meting van het merk Rodenstock heeft niet alleen betrekking op het brillenglas zelf, maar ook op het totaalconcept – een concept dat bestaat uit een combinatie van diagnose, aanpassing en optische oplossingen voor het zowel veraf en dichtbij zien.

Nauwkeuriger meten dan ooit.

Dankzij de DNey scanner zijn we nu toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. We zijn er trots op dat we dit zeer nauwkerige meetapparaat in huis hebben.Het resultaat: het beste en meest comfortabele zicht dat u kan worden aangeboden.

Slecht zicht in de schemering en avond:

DNeye® glazen zijn brillenglazen van glasproducent Rodenstock. De speciale meetapparatuur behorende bij deze glazen heet de DNeyescanner®. Deze meet het oog zeer nauwkeurig op maar liefst 1.500 punten. Zelfs de kleinste afwijking van het oog wordt hiermee opgespoord en in kaart gebracht. Naar aanleiding van deze oogmeting wordt een profiel opgesteld waarmee Rodenstock een brillenglas ontwikkelt dat op maat gemaakt is voor jouw oog. Je merkt direct de volgende voordelen:Beter nachtzicht; Meer en betere contrasten; Een ongeëvenaard helder zicht; Intensere kleuren.

Link naar Aberaties, Nacht-bijziendheid.                                                                             

Moderne meettechnieken van aanpassing van brillenglazen.

Hoe goed een oogmeting en brillenglazen ook zijn, de manier waarop glazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Een klein verschil kan dan al hinderlijke (kijk)problemen veroorzaken. Dit is precies de reden waarom wij werken met visuReal. Een geavanceerd video-centreersysteem dat computergestuurd het optimale brillenglas selecteert, waarna exact berekend wordt hoe het glas in uw montuur gemonteerd moet worden. Op basis van verfijnde calculatiemethoden, gebaseerd op het montuur, uw ogen, het brilvoorschrift en kijkgedrag. Bovendien biedt visuReal u de mogelijkheid om opnamen te bekijken van verschillende monturen, zodat u precies ziet welke bril het beste bij u past.

 

 

Nieuws van ROLF

Bril advies

Heb jij je al laten adviseren? Probeer nu de briladviestool van Rodenstock! Briladvies Lees meer »

Ray Ban aanbieding 1 glas gratis* (info voorwaarden)

Nu Ray Ban op sterkte compleet van af € 199,00 met orginele Ray-Ban prescription glazen. Lees meer »